Хладилник LG GTF916PZPM с обем от 596 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати LG модел GTF916PZPM с обем от 596 литра, с изключително нисък разход на електроенергия – 363 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, вграден диспенсер за вода, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, SmArt DiAgnosis, система Multi Airflow, Fresh Zone. Към момента хладилник LG GTF916PZPM може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

LG GTF916PZPM – Основни Характеристики:

Фризерът на LG GTF916PZPM е с капацитет за замразяване от 7 кг. за 24 часа и има 2 отделения. Дизайнът на модел GTF916PZPM е семпъл с неутрален сребрист цвят, разбира се има и вътрешно осветление, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно), дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 184 cm.
Ширина: 86
Дълбочина: 73
Новият модел GTF916PZPM е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, smart diagnosis, система multi airflow, fresh zone, функция superfrost и още: child lock, контрол на влагата
LG GTF916PZPM има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на LG модел GTF916PZPM е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *