Хладилник Quadrio Hotpoint-Ariston E4DAAWC  402 л.

Представяме ви хладилник с фризер Quadrio модел Hotpoint-Ariston E4DAAWC с обем от 402 литра (хладилна част – 292 л., фризер – 110 л.), с нисък разход на ел. енергия – 376 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функционалности: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция отпуска (Holiday), климатичен клас SN-N-ST-T. В момента хладилник Quadrio Hotpoint-Ariston E4DAAWC може да бъде намерен в еМАГ :

Quadrio Hotpoint-Ariston E4DAAWC – Основни Характеристики:

Хладилникът Quadrio има 3 на брой рафта и 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Quadrio Hotpoint-Ariston E4DAAWC е с капацитет за замразяване от 9 кг. за 24 часа и има 2 отделения. Дизайнът на модел Hotpoint-Ariston E4DAAWC е семпъл с неутрален бял цвят, осветлението на уреда е LED, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 195.5 cm.
Ширина: 70
Дълбочина: 76
За ваше улеснение модел Hotpoint-Ariston E4DAAWC включва разнообразен набор от удобни функции като: , функция отпуска (holiday).

Технически Характеристики на: Quadrio Hotpoint-Ariston E4DAAWC

Хладилникът Quadrio Hotpoint-Ariston E4DAAWC може да издържи без захранване запазвайки температурата до 15 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Климатичен клас: SN-N-ST-T
Quadrio Hotpoint-Ariston E4DAAWC има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Quadrio модел Hotpoint-Ariston E4DAAWC е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *