Хладилник Bosch KUL15A65

Представяме ви хладилник с една врата Bosch KUL15A65 с височина 82 см., характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 38 децибела (обемът на фризера е 15 литра, енергиен клас A++. Bosch KUL15A65 е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Bosch KUL15A65 – Характеристики:

Модел KUL15A65 от Bosch е климатичен клас SN-ST има един компресор с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 38 децибела и запазва храната студена до 12 часа без електричество. Фризерът е с ръчна система за размразяване, има 1 отделения , също така може да замрази до 2 кг. продукти на денонощие Хладилната част на Bosch KUL15A65 е с удобна автоматична система за размразяване, има 2 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, в хладилното отделение има и на всяка врата има 3 поставки.

Bosch KUL15A65 e бял с елегантен дизайн , стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати. Уредът тежи 34 кг. – ето информация и за размерите му:

Габаритни размери:
Височина: 82
Широчина: 60
Дълбочина: 55

В хладилника има и следните аксесоари: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.

В заключение ще кажем, че хладилник с една врата модел KUL15A65 на Bosch се намира в среден ценови клас, подходящ за всяка кухня или трапезария и е една качествена покупка на нормална цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *