Хладилник Electrolux ENN3153AOW

Представяме ви хладилник с фризер Electrolux ENN3153AOW характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 децибела с обем от 292 литра (фризер – 64 литра, хладилната част е 228 литра), енергиен клас A+. Хладилникът има система NO FROST на хладилника. В момента Electrolux ENN3153AOW е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена:

Electrolux ENN3153AOW – Основни Характеристики:

Модел ENN3153AOW от Electrolux е климатичен клас SN-N-ST-T, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 39 децибела и издържа без ел. захранване до 21 часа. Хладилната част на Electrolux ENN3153AOW е с удобна автоматична система за размразяване, има 3 полици, хладилното отделение е оборудвано и с отделение за плодове и зеленчуци. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 1 отделения , също така може да замрази до 8 кг. продукти на денонощие

Electrolux ENN3153AOW e с елегантен дизайн , стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление.

За голям хладилник с обем от 292 литра и цена над 1000 лв. Electrolux ENN3153AOW, разбирасе е оборудван и с много функции: сигнал при повишаване на температурата, ел. регулиране на температурата, Action Cool. В хладилника има и следните аксесоари: поставка за яйца.

В заключение – хладилник с фризер Electrolux ENN3153AOW се намира във висок ценови клас и със сигурност ще отговори на изискванията на любителите на качествени домакински уреди, подходящ е за голямо помещение и определено е една добра покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *