Хладилник Samsung RB29FERNDSAРевю и Цена

Хладилник Samsung RB29FERNDSA с обем от 290 л.

Представяме ви хладилник с фризер Samsung модел RB29FERNDSA с обем от 290 литра (хладилна част – 192 л., фризер – 98 л.), с нисък разход на ел. енергия – 272 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, Дигитален инверторен компресор, климатичен клас SN-N-ST. В момента хладилник Samsung RB29FERNDSA може да бъде намерен в еМАГ :

Samsung RB29FERNDSA – Основни Характеристики:

Хладилната част на Samsung RB29FERNDSA е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Samsung RB29FERNDSA е с капацитет за замразяване от 12 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RB29FERNDSA е семпъл с елегантен сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 178 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.8
Модел RB29FERNDSA се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, функция superfrost, дигитален инверторен компресор и още: multiflow система

Технически Характеристики на: Samsung RB29FERNDSA

Хладилникът Samsung RB29FERNDSA е с тегло от 63 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 20 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN-N-ST
Samsung RB29FERNDSA има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Samsung модел RB29FERNDSA е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *