Хладилник Samsung RB29HSR2DWW/EF с обем от 289 л.

Представяме ви хладилник с фризер Samsung модел RB29HSR2DWW/EF с обем от 289 литра (хладилна част – 213 л., фризер – 76 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 272 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, както и богат набор от функции: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, система за предупреждение при отворена врата, Multiflow, климатичен клас SN-N-ST-T. В момента хладилник Samsung RB29HSR2DWW/EF е наличен в еМАГ:

Samsung RB29HSR2DWW/EF – Основни Характеристики:

Хладилната част на Samsung RB29HSR2DWW/EF е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Samsung RB29HSR2DWW/EF е с капацитет за замразяване от 12 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RB29HSR2DWW/EF е семпъл с неутрален бял цвят, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 178 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.8
За ваше улеснение модел RB29HSR2DWW/EF включва разнообразен набор от удобни функции като: multiflow, система за предупреждение при отворена врата.

Технически Характеристики на: Samsung RB29HSR2DWW/EF

Хладилникът Samsung RB29HSR2DWW/EF може да издържи без захранване запазвайки температурата до 20 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Климатичен клас: SN-N-ST-T
Samsung RB29HSR2DWW/EF има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Samsung модел RB29HSR2DWW/EF е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *