Хладилник Samsung RB31FERNDSA с обем от 310 л.

Представяме ви хладилник с фризер Samsung модел RB31FERNDSA с обем от 310 литра, с нисък разход на ел. енергия – 299 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, система за предупреждение при отворена врата, Дигитален инверторен компресор. В момента хладилник Samsung RB31FERNDSA може да бъде намерен в еМАГ :

Samsung RB31FERNDSA – Основни Характеристики:

Хладилната част на Samsung RB31FERNDSA е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Samsung RB31FERNDSA е с капацитет за замразяване от 12 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RB31FERNDSA е семпъл с неутрален сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.8
Модел RB31FERNDSA включва разнообразен набор от удобни функции като: дигитален инверторен компресор, система за предупреждение при отворена врата и още: multiflow система

Технически Характеристики на: Samsung RB31FERNDSA

Хладилникът Samsung RB31FERNDSA е с тегло от 65 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R 600А
Samsung RB31FERNDSA има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Samsung модел RB31FERNDSA е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *