Хладилник Sharp SJ-BA10-IEXW2 с обем от 324 л.

Представяме ви хладилник с фризер Sharp модел SJ-BA10-IEXW2 с обем от 324 литра (хладилна част – 230 л., фризер – 94 л.), с изключително нисък разход на електроенергия – 311 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функции: LCD дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, филтър миризми, Gentle Air Flow, EAsy Motion, климатичен клас SN -T. Към момента хладилник Sharp SJ-BA10-IEXW2 може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Sharp SJ-BA10-IEXW2 – Основни Характеристики:

Хладилната част на Sharp SJ-BA10-IEXW2 е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата, отделение за зеленчуци и плодове и crispzone и optifresh. Фризерът на Sharp SJ-BA10-IEXW2 е с капацитет за замразяване от 12 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел SJ-BA10-IEXW2 е семпъл с неутрален бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 186.3 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 65
За ваше улеснение модел SJ-BA10-IEXW2 включва разнообразен набор от удобни функции като: gentle air flow, easy motion, филтър миризми.

Технически Характеристики на: Sharp SJ-BA10-IEXW2

Хладилникът Sharp SJ-BA10-IEXW2 може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN -T
Sharp SJ-BA10-IEXW2 има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Sharp модел SJ-BA10-IEXW2 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *