Хладилник SHARP SJ-PT590RS с обем от 473 л.

Представяме ви хладилник с фризер SHARP модел SJ-PT590RS с обем от 473 литра, с нисък разход на електроенергия – 364 kWh за година и eнергиен клас А+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сиво цвят, също и богат набор от функции: вграден дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, филтър миризми,Ag+ Дезодориращ филтър, антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, климатичен клас ST. Към момента хладилник SHARP SJ-PT590RS може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

SHARP SJ-PT590RS – Основни Характеристики:

Хладилната част на SHARP SJ-PT590RS е с no frost система за размразяване има 5 на брой рафта изработени от стъкло, 6 поставки на вратата, отделение за зеленчуци и плодове и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на SHARP SJ-PT590RS има 2 отделениявключително и голямо чекмедже тип Big Box и оборудван със No Frost система за размразяване на фризера от най-ново поколение. Дизайнът на модел SJ-PT590RS е семпъл с неутрален сиво цвят има и иноксово покритие против отпечатъци, разбира се има и вътрешно осветление, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно), дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 700 cm.
Ширина: 1770
Дълбочина: 728
Новият модел SJ-PT590RS е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, система за антибактериална защита .

Технически Характеристики на: SHARP SJ-PT590RS

Хладилникът SHARP SJ-PT590RS е с тегло от 74 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Тип на Охладителната система: Хибридно охлаждаща система
Ниво на шум в децибели (dB): 37
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: ST
SHARP SJ-PT590RS има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед, поставка за бутилки, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на SHARP модел SJ-PT590RS е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *