Хладилник Sharp SJXE680MBK с обем от 585 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати Sharp модел SJXE680MBK с обем от 585 литра, с изключително нисък разход на ел. енергия – 350 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с уникален черен цвят, също и богат набор от функционалности: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, Йонна система PlAsmAcluster. В момента хладилник Sharp SJXE680MBK може да бъде намерен в еМАГ :

Sharp SJXE680MBK – Основни Характеристики:

Хладилната част на Sharp SJXE680MBK е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Sharp SJXE680MBK е с капацитет за замразяване от 7 кг. за 24 часа, има 1 отделение и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел SJXE680MBK е семпъл с уникален черен цвят, осветлението на уреда е LED, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно), дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 175 cm.
Ширина: 80
Дълбочина: 73.5
Новият модел SJXE680MBK е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, йонна система plasmacluster, функция superfrost и още: инверторен компресор

Технически Характеристики на: Sharp SJXE680MBK

Хладилникът Sharp SJXE680MBK е с тегло от 74 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 19 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 36
Охладителен агент: R600a
Sharp SJXE680MBK има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, тавичка за лед, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Sharp модел SJXE680MBK е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *