Хладилник Sharp SJXE700MBE Цена и Ревю

Хладилник Sharp SJXE700MBE с обем от 578 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати Sharp модел SJXE700MBE с обем от 578 литра, характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 360 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с уникален бежов цвят, както и богат набор от функции: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, J-Tech Инвертор, Йонна система PlAsmAcluster. В момента хладилник Sharp SJXE700MBE е наличен в еМАГ:

Sharp SJXE700MBE – Основни Характеристики:

Хладилната част на Sharp SJXE700MBE е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Sharp SJXE700MBE е с капацитет за замразяване от 7 кг. за 24 часа, има 1 отделение и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел SJXE700MBE е семпъл с уникален бежов цвят, осветлението на уреда е LED, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно), дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 80
Дълбочина: 73.5
Новият модел SJXE700MBE е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, j-tech инвертор, йонна система plasmacluster, функция superfrost и още: инверторен компресор

Технически Характеристики на: Sharp SJXE700MBE

Хладилникът Sharp SJXE700MBE е с тегло от 79 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 19 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 36
Охладителен агент: R600a
Sharp SJXE700MBE има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Sharp модел SJXE700MBE е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *