Хладилник Sharp SJXP680GSL с обем от 536 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати Sharp модел SJXP680GSL с обем от 536 литра, характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 350 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сребрист цвят, както и богат набор от функции: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, J-Tech Инвертор, Йонна система PlAsmAcluster. В момента хладилник Sharp SJXP680GSL е наличен в еМАГ:

Sharp SJXP680GSL – Основни Характеристики:

Хладилната част на Sharp SJXP680GSL е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Sharp SJXP680GSL е с капацитет за замразяване от 7 кг. за 24 часа, има 1 отделение и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел SJXP680GSL е семпъл с елегантен сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно), дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 175 cm.
Ширина: 80
Дълбочина: 73.5
Новият модел SJXP680GSL е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, функция superfrost, j-tech инвертор, йонна система plasmacluster и още: инверторен компресор

Технически Характеристики на: Sharp SJXP680GSL

Хладилникът Sharp SJXP680GSL е с тегло от 80 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 19 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 36
Охладителен агент: R600a
Sharp SJXP680GSL има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Sharp модел SJXP680GSL е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *