Хладилник Siemens KG39EBI40 с обем от 339 л.

Представяме ви хладилник с фризер Siemens модел KG39EBI40 с обем от 339 литра (хладилна част – 252 л., фризер – 95 л.), с изключително нисък разход на ел. енергия – 156 kWh за година и eнергиен клас A+++. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален иноксов цвят, също и богат набор от функционалности: функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, AirFreshFilter – активен въглероден филтър, VArio Zone. В момента хладилник Siemens KG39EBI40 може да бъде намерен в еМАГ :

Siemens KG39EBI40 – Основни Характеристики:

Хладилната част на Siemens KG39EBI40 е с автоматична система за размразяване има 5 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата, и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на Siemens KG39EBI40 е с капацитет за замразяване от 14 кг. за 24 часа, има 3 отделения, оборудван е с механична система за размразяване, а допълнителните екстри към фризера са: Календар за замразени храни. Дизайнът на модел KG39EBI40 е семпъл с неутрален иноксов цвят – инокс, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 65
Модел KG39EBI40 се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, airfreshfilter – активен въглероден филтър, vario zone, функция eco.
Siemens KG39EBI40 има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Siemens модел KG39EBI40 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *