Snaige RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass  294 л.

Представяме ви хладилник с фризер Snaige модел RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass с обем от 294 литра, характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 234.7 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с уникален червен цвят, както и богат набор от функции: система NO FROST на фризера. В момента хладилник Snaige RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass е наличен в еМАГ:

Snaige RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass – Основни Характеристики:

Хладилната част на Snaige RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass е с автоматично система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от закалено стъкло, 3 поставки на вратата, отделение за зеленчуци и плодове и отделение за бързо замразяване fast freeze, система за антибактериална защита, стойка за бутилки и fresh zone 0°c. Фризерът на Snaige RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass има 3 отделения +1 за бързо замразяване, оборудван със No Frost система за размразяване на фризера от най-ново поколение, а допълнителните екстри към фризера са: Бързо замразяване FAST FREEZE. Дизайнът на модел RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass е семпъл с уникален червен цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикална, вградена, и още:,Антибактериална защита
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 67
Модел RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass включва разнообразен набор от удобни функции като: система за антибактериална защита и още: огледални врати

Технически Характеристики на: Snaige RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass

Като недостатък може да отбележим, че няма система NO FROST на хладилника. . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Регулируем термостат – наличие и тип: Дa
Snaige RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед, хладилна част 210 литра.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Snaige модел RF 34NM-Z1AH27 A++ Red Glass е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *