Хладилник Star-Light FDDV-213A+ Цена и Ревю

Хладилник Star-Light FDDV-213A+ с обем от 213 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати Star-Light модел FDDV-213A+ с обем от 213 литра (хладилна част – 171 л., фризер – 42 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 212 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, както и богат набор от функции: климатичен клас N. В момента хладилник Star-Light FDDV-213A+ е наличен в еМАГ:

Star-Light FDDV-213A+ – Основни Характеристики:

Хладилната част на Star-Light FDDV-213A+ е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата, отделение за зеленчуци и плодове и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на Star-Light FDDV-213A+ е с капацитет за замразяване от 2 кг. за 24 часа, има 1 отделение, оборудван е с механична система за размразяване, а допълнителните екстри към фризера са: 1 метален рафт. Дизайнът на модел FDDV-213A+ е семпъл с неутрален бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 144 cm.
Ширина: 54
Дълбочина: 57
Модел FDDV-213A+ включва разнообразен набор от удобни функции.

Технически Характеристики на: Star-Light FDDV-213A+

Хладилникът Star-Light FDDV-213A+ е с тегло от 39 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 14 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 41
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: N
Регулируем термостат – наличие и тип: Да
Star-Light FDDV-213A+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Star-Light модел FDDV-213A+ е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *