Пералня със сушилня Daewoo DWC-PD1213, Air Bubble, 1200 об/мин, 12 кг пране, 8 кг сушене, Клас A, Сива

Днес ще Ви представим икономичната комбинирана перална машина със сушилня Daewoo DWC-PD1213 с eнергиен клас A, клас на ефиктивност при пране С и клас на ефективност при центрофугиране A. Модел DWC-PD1213 е с капацитет на зареждане от 12 килограма, има и вграден LED дисплей. Към момента Daewoo DWC-PD1213 е налична в eMAg:

Основни Характеристики на Daewoo DWC-PD1213

Перална със сушилня Daewoo DWC-PD1213 разполага с 14 на брой програми. Разбира се това не е всичко, моделът DWC-PD1213 има и: Програма за синтетика, Програма интензивно изплакване, Спортна програма, Програма за предпране, Програма памук, Накисване, Почистване на барабана, Сушене на памучни материи, Air Refresh, Бързо пране и сушене, Програма за вълна. Ако искате да изперете нещо на бързо, може да се възползвате от бързата програма чиято продължителност е 15

Технически Спецификации и Дизайн на Daewoo DWC-PD1213

Модел DWC-PD1213 на Daewoo се характеризира с изчистен дизайн и неутрален сив цвят, който би се вписал идеално във всяко помещение. Годишно пералнята потребява 49000 линтра вода при стандартна програма. В модел DWC-PD1213 на Daewoo има вградении и няколко иновативни системи: Motor Dynamic Inverter. Теглото на уреда е 88 килограма.
Комбинираната пералня със сушилня Daewoo DWC-PD1213 има богат набор от функции, улесняващи вашата домакинска работа, като: Информация на дисплея, Програма отложен старт. Всички тези функции правят уреда отличен избор за вашия дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *