Пералня със сушилня Hotpoint-Ariston AQD970D49, 9 кг пране / 7 кг сушене, Клас A

Днес ще Ви представим икономичната комбинирана перална машина със сушилня Hotpoint-Ariston AQD970D49 с eнергиен клас A, клас на ефиктивност при пране А и клас на ефективност при центрофугиране B. Модел AQD970D49 е с капацитет на зареждане от 9 килограма, има и вграден LCD дисплей. Към момента Hotpoint-Ariston AQD970D49 е налична в eMAg:

Основни Характеристики на Hotpoint-Ariston AQD970D49

Перална със сушилня Hotpoint-Ariston AQD970D49 разполага с много на брой програми. Разбира се това не е всичко, моделът AQD970D49 има и: Програма цветни, Други:,Бебе, Програма памук, Програма за синтетика, Програма допълнително изплакване, Програма за вълна, Програма за лесно гладене. Ако искате да изперете нещо на бързо, може да се възползвате от бързата програма чиято продължителност е 45

Технически Спецификации и Дизайн на Hotpoint-Ariston AQD970D49

Модел AQD970D49 на Hotpoint-Ariston се характеризира с изчистен дизайн и стандартен бял цвят, който би се вписал идеално във всяко помещение. Уредът е сравнително безшумен – нивото на шума при центрофуга е 78 децибела, а това при пране – 51 dB. Голямо предимство е качеството на барабана – изработен от неръждаема стомана. Теглото на уреда е 75 килограма.
Комбинираната пералня със сушилня Hotpoint-Ariston AQD970D49 има богат набор от функции, улесняващи вашата домакинска работа, като: Програматор центрофуга, Дължина на захранващ кабел: 1.7 м. Всички тези функции правят уреда отличен избор за вашия дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *