Xладилник LG GMB714PZXV

Днес представяме No Frost хладилник LG GMB714PZXV с обем от 499 литра ( хладилна част -401 l, фризерна част – 89 l), характеризиращ се със сравнително ниско ниво на шум – 42 dB, енергиен клас A+ от гама A+++ до D. LG GMB714PZXV е оборудван с богат набор от функции: smart диагностика, аларма за вратата, многопосочен въздушен поток, експресно замразяване, No Frost система, както на хладилната и така и на фризерната част. Актуална цена и наличност може да проверите, като последвате връзката:

Моделът GMB714PZXV има един компресор, климатичен клас T, енергиен клас A+ и годишна енергийна консумация от 380 kWh

Екстри и Функционалности:

LG GMB714PZXV e хладилник от много висок клас, което разбира се означава, че освен качество предлага и много на брой екстри: Smart диагностика, Аларма за вратата, Многопосочен въздушен поток, Експресно замразяване

Фризер:

Фризерът има обем от 89 l, има ръчна система за размразяване, 3 отделения и капацитет на замразяване от 4 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 401 l разпределен на 4 рафта от закалено стъкло, на вратата има 7 рафта, има автоматична система за размразяване, има и специално обособени отделения за: плодове и зеленчуци и отделение за млечни продукти.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 177.1 cm
Ширина: 90.8 cm
Дълбочина: 76.3 cm
Тегло: 119 Kg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *