Origin PC представиха новия си мощен компактен геймърски компютър CHRONOS

Тези дни беше представен един компактен, но мощен геймърски компютър – CHRONOS на компанията Origin PC. Кутията е съвместима със стандарта Small Form Factor и е широка едва 10,16 сантиметра. В другите направления размерите са 29,85 x 39,43 см, така че това е една компактна PC машинка с огромна мощ подходяща за най-взискателния геймър.

От компанията твърдят, че това е най-мощното и подходящо за къстъмизация PC в този формат на кутията. Въпреки малкия размер корпусът може да побере най-новият мощен и модерен геймърски хардуер. Потребителят може да избира измежду 2 дънни платки: ASRock X99E-ITX/AC/USB 3.1 с чипсет Intel X99 или Gigabyte Z170N-Gaming 5 с чипсет Intel Z170.

В зависимост от дънната платка потребителя може да избира дали ще сложи 4,6 или 8 ядрен процесор на Интел. Също богат е избора и на видеокарта, може да се избират различни модели на Nvidia Geforce или AMD Radeon. РАМ паметта може да бъде от 8 до 32 GB, а потребителят има възможност за овърклокинг както на централния процесор, така и на графичният.

CHRONOS Origin PC идва с охлаждане Frostbyte 120 разработено от същата компания. Относно дисковете и дисковото пространство потребителят може да избира измежду SSD дискове до 2TB или HDD до 8TB.

Цялата тази мощ не е никак евтина. Цените започват от 1400 долара, но ако се оборудвате с най-мощния хардуер цената като нищо ще прехвърли 7000 щатски долара.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *