Пералня с горно зареждане Gorenje W98F65I/I, 1600 об/мин, Клас А+++, Бял

Днес ще Ви представим изключително икономичната перална машина с горно зареждане Gorenje W98F65I/I с eнергиен клас А+++. Модел W98F65I/I е с капацитет на зареждане от 9 килограма и центрофуга с 1000 оборота в минута. Към момента Gorenje W98F65I/I е налична в eMAg:

Основни Характеристики на Gorenje W98F65I/I

Перална машина Gorenje W98F65I/I разполага с 31 на брой програми. Разбира се това не е всичко, моделът W98F65I/I има и стандартните програми за прани – памук, синтетика, на различни градуси.

Технически Спецификации и Дизайн на Gorenje W98F65I/I

Модел W98F65I/I на Gorenje се характеризира с изчистен дизайн и стандартен бял цвят, който би се вписал идеално във всяко помещение. Уредът е сравнително безшумен – нивото на шума при центрофуга е А.
Пералнята Gorenje W98F65I/I има богат набор от функции, улесняващи вашата домакинска работа, като: Звуков сигнал, Самопочистваща програма SterilTub, StableTech странични панели, СТОП помпа, SensorIQ – сензорна технология, Автоматично разпознаване на теглото на прането TotalWeight, Сензори: Сензор за нивото на водата, QuickWet, Сервизна диагностика, ECO система, . Всички тези функции правят уреда отличен избор за вашия дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *