монитор Philips 328P6VUBREB

Днес ще представим професионален монитор Philips 328P6VUBREB с диагонал на екрана 31.5инча, резолюция 3840 x 2160 пиксела и VA матрица. Модел 328P6VUBREB е с широковорматен дисплей, аспект 16:9 и време за реакция 4 ms. Philips 328P6VUBREB е наличен в еМАГ, където може да провреите и актуалната за днес цена:

328P6VUBREB – Основни Характеристики:

Какво Представлява VA матрица?
Както вече споменахме Philips 328P6VUBREB e VA монитор. – VA е абревиатурата на Vertical Alignment – Има различни матрици, най-често срещаните са MVA (Multidomain Vertical Alignment) и PVA (Patterned Vertical Alignment), които са с подобни характеристики. VA мониторите имат по-точно цветово възпроизвеждане и визуални ъгли от TN. Производителите на монитори комбинират предимствата на TN и IPS панелите, с VA панелите. PVA панелите в много отношения са подобни на MVA, но имат много по-добро черно и страхотен контраст.
Philips 328P6VUBREB е професионален монитор с WLED технология. Свързаността с други устройства се осъществява чрез: видео портове – DisplayPortвидео портове – DisplayPort.

Със своите 31.5-инча VA монитор Philips 328P6VUBREB e подходящ за професионален, това е луксозен монитор с премиум качество от Philips и множество екстри, достъпен за малцина, и определено скоро няма да излезе монитор, който да го надмине.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.