печка Bosch HBA23BN21

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Bosch модел HBA23BN21 с капацитет от 62 литра, 7 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието Фурната Bosch HBA23BN21 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден таймер, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Bosch HBA23BN21 е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Bosch HBA23BN21

Фурна за вграждане Bosch HBA23BN21 включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: вътрешно осветление, Конвекция на горещ въздух, Функция за размразяване, Долно нагряване, Горно нагряване, Часовник . Като това далеч не е всичко, моделът HBA23BN21 ще ви улесни и с: Бързо затоплянеФункция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Функция грил с конвекция, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия. Тази богата функционалност, прави печката Bosch отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Bosch HBA23BN21

Bosch HBA23BN21 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Бял. Мощността на уреда е 2480 W, средният разход на енергия е 0.85 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 0.95 м, а теглото на готварската фурна е 33 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 51.5 см.
Всички фурни за вграждане на Bosch модел HBA23BN21 се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi емайлирана тава за печене, алуминиева тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *