Ревю и Цена на Ел. фурна за вграждане Bosch HBA43T350 Енергиен клас A

печка Bosch HBA43T350

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Bosch модел HBA43T350 с обем от 62 литра, 7 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Bosch HBA43T350 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Bosch HBA43T350 е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Bosch HBA43T350

Фурна за вграждане Bosch HBA43T350 включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване тип email crystal clean. Също така и: , Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция за размразяване, Долно нагряване, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца. Като това далеч не е всичко, моделът HBA43T350 ще ви улесни и с: Бързо затоплянеФункция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Функция грил с конвекция, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Bosch удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Bosch HBA43T350

Bosch HBA43T350 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3580 W, средният разход на енергия е 0.85 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 0.95.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 51.5 см.
Допълнителни функционалности: Устойчив интериор от гранит емайл
Всички фурни за вграждане на Bosch модел HBA43T350 се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *