печка Indesit FIMB 53 KAIX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Indesit модел FIMB 53 KAIX с капацитет от 56 литра, 5 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Indesit FIMB 53 KAIX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Indesit FIMB 53 KAIX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Indesit FIMB 53 KAIX

Фурна за вграждане Indesit FIMB 53 KAIX разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: . Като това далеч не е всичко, моделът FIMB 53 KAIX ще ви улесни и с: вътрешно осветление, . Всички тези функции правят печката Indesit един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Indesit FIMB 53 KAIX

Indesit FIMB 53 KAIX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Сребрист.
Габаритни размери:
Височина: 60 см.
Широчина: 60 см.
Дълбочина: 54.5 см.
Всички фурни за вграждане на Indesit модел FIMB 53 KAIX се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *