Мултифункционална фурни за вграждане Silverline 6.01

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Silverline модел 6.01 с капацитет от 61 литра, 11 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Silverline 6.01 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LED дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно сензорно управление. Към момента фурна за вграждане Silverline 6.01 е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Silverline 6.01

Фурна за вграждане Silverline 6.01 включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: , Функция грил с конвекция, Горно нагряване. Като това далеч не е всичко, моделът 6.01 ще ви улесни и с: Бързо затопляне, вътрешно осветление. Всички тези функции правят печката Silverline един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Silverline 6.01

Silverline 6.01 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 2670 W.
Всички фурни за вграждане на Silverline модел 6.01 се доставят със следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *