печка TEKA EBON HS 615 с 5 режима на готвене

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане TEKA модел EBON HS 615 с капацитет от 65 литра, 5 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната TEKA EBON HS 615 е сравнително икономична с Енергиен клас А има вграден таймер, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане TEKA EBON HS 615 е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна TEKA EBON HS 615

Фурна за вграждане TEKA EBON HS 615 разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Автоматично влючване/изключване, Конвекция на горещ въздух, Функция грил с конвекция. Като това далеч не е всичко, моделът EBON HS 615 ще ви улесни и с: вътрешно осветлениеДолно нагряване, Горно нагряване, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия. Всички тези функции правят печката TEKA един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане TEKA EBON HS 615

TEKA EBON HS 615 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят, инокса е със специално покритие против отпечатъци. , захранването в ел. мрежата на модел EBON HS 615 е със следните параметри (V-Hz): 220 -240V / 50Hz.
Всички фурни за вграждане на TEKA модел EBON HS 615 се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене: .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *