печка Шесто чувство Whirlpool AKZM 6550 IXL

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKZM 6550 IXL с капацитет от 73 литра, 16 функции за улеснено готвене, както и вграден грил. Фурната Whirlpool AKZM 6550 IXL е сравнително икономична с Енергиен клас A-30 има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKZM 6550 IXL е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Whirlpool AKZM 6550 IXL

Фурна за вграждане Whirlpool AKZM 6550 IXL разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Функция за размразяване, Технология шесто чувство , Cook 3, Ready2cook, Сладкарски изделия, Индикатор за остатъчна топлина. Като това далеч не е всичко, моделът AKZM 6550 IXL ще ви улесни и с: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Блокиран достъп за деца. Тази богата функционалност, прави печката Whirlpool удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Whirlpool AKZM 6550 IXL

Whirlpool AKZM 6550 IXL има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.
Допълнителни функционалности: Защитен термостат
Всички фурни за вграждане на Whirlpool модел AKZM 6550 IXL се доставят със следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи Тава за печене, .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *