Ревю и Цена на Ел. фурна за вграждане Zanussi ZOB442X Енергиен клас A

печка Zanussi ZOB442X

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Zanussi модел ZOB442X с обем от 60 литра, 3 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Zanussi ZOB442X е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Zanussi ZOB442X е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Zanussi ZOB442X

Фурна за вграждане Zanussi ZOB442X разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Автоматично влючване/изключване,Автоматично изключване , Горно нагряване, Охлаждане с вентилатор . Като това далеч не е всичко, моделът ZOB442X ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Долно нагряване. Тази богата функционалност, прави печката Zanussi отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Zanussi ZOB442X

Zanussi ZOB442X има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 1875 W, захранващият кабел е с дължина от 1.6 м.
Габаритни размери:
Височина: 59 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56 см.
Допълнителни функционалности: Шум: 47 db
Всички фурни за вграждане на Zanussi модел ZOB442X се доставят със следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, алуминиева тава за печене .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *