Ревю на пералня Snaige SN-644 енергиен клас A + 600rpm

Пералня Snaige SN-644, 5 кг, 600 об/мин., Енергиен клас A+, Бял

Представяме ви икономичната пералня Snaige SN-644 с енергиен клас A +, капацитет на зареждане от 5 кг. и центрофуга с 600 оборота/минута. Дълбочината на пералнята е 51 сантиметра. Към момента перална машина Snaige SN-644 е налична в еМаг на специална цена:

Snaige SN-644 – Основни Характеристики

Пералнята Snaige SN-644 има богат набор от функции, включително и защитни – като защитна система за деца. За още по-чисти дрехи се грижат специалните функции: Ел. система за контрол на баланса. И още: Система за регулиране на разхода. Всички тези функции правят модел SN-644 подходящ избор за домакинството.
Пералня Snaige SN-644 разполага с 15 на брой програми за пране, включително и бърза програма с продължителност от 30 минути. Моделът SN-644 има и: програма за предпране, програма намалена консумация на енергия, програма за бельо, смесена програма, програма интензивно изплакване, програма за синтетика, деликатна програма, програма допълнително изплакване, програма памук, програма интензивна центрофуга.

Технически Спецификации на Snaige SN-644

Годишният разход на вода е 9240 литра при стандартна програма. Модел SN-644 на Snaige има изчистен дизайн и бял цвят, който би се вписал лесно в кухнята ви. Пералнята е сравнително безшумна, при центрофугиране нивото на шума е 72 dB, а при пране, децибелите са – 58.
Габаритни размери:
Височина: 85 см.
Широчина: 60 см.
Дълбочина: 51 см.
Консумация на ресурси:
Енергиен клас на ефективност при пране: А
Консумация при стандартна програма: 0.85kW-h
Консумация на вода при стандартна програма: 43 литра
Клас на ефективност при центрофуга: Е


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *