Пералня Star-Light WMM-714A+++, 7 кг, 1400 об/мин, Дисплей LED, Клас A+++, Бяла

Представяме ви изключително икономичната пералня Star-Light WMM-714A+++ с енергиен клас A+++, капацитет на зареждане от 7 кг. и центрофуга с 1400 оборота/минута. Дълбочината на пералнята е 49.5 сантиметра. Модел WMM-714A+++ има и вграден LED дисплей. Към момента перална машина Star-Light WMM-714A+++ е налична в еМаг на специална цена:

Star-Light WMM-714A+++ – Основни Характеристики

Пералнята Star-Light WMM-714A+++ има богат набор от функции, включително и защитни – като защитна система за деца. За още по-чисти дрехи се грижат специалните функции: Регулиране на температурата. И още: Система за отчитане на пяна, Програматор центрофуга. Всички тези функции правят модел WMM-714A+++ подходящ избор за домакинството.
Пералня Star-Light WMM-714A+++ разполага с 16 на брой програми за пране, включително и бърза програма, както и програми за: Бебе, Изцеждане, Интензивен, Изплакване + Центрофугиране, Центрофугиране. Разбира се това не е всичко, моделът WMM-714A+++ има и: програма памук, програма за вълна, програма за дънки, програма за цветни дрехи, програма намалена консумация на енергия, програма за синтетика, смесена програма, деликатна програма, спортна програма, програма ръчно пране.

Технически Спецификации на Star-Light WMM-714A+++

Годишният разход на вода е 10000 литра при стандартна програма. Модел WMM-714A+++ на Star-Light има изчистен дизайн и бял цвят, който би се вписал лесно в кухнята ви. С диаметър на прозореца от 30 см. няма да имате трудност при зареждане на прането. Пералнята е сравнително безшумна, при центрофугиране нивото на шума е 78 dB, а при пране, децибелите са – 59.
Габаритни размери:
Височина: 85 см.
Широчина: 59. 5 см.
Дълбочина: 49. 5 см. Теглото на пералнята е 61 килограма.
Консумация на ресурси:
Енергиен клас на ефективност при пране: А
Консумация при стандартна програма: 0.93kW-h
Консумация на вода при стандартна програма: 50 литра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *