Хладилник Side LG GSX961NSAZ

Днес ще разгледаме Side LG GSX961NSAZ – side by side хладилник характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 децибела с общ обем от 601 литра (фризер – 196 литра, хладилната част е 405 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът е висок 179 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част, диспенсер за вода и диспенсер за лед. Ще намерите side by side хладилник Side LG GSX961NSAZ в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Side LG GSX961NSAZ – Основни Характеристики:

Модел LG GSX961NSAZ от LG е климатичен клас T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 39 децибела и издържа без ток до 10 часа. Хладилното отделение на Side LG GSX961NSAZ е с напълно автоматична система за размразяване, има 4 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, на всяка врата има 5 поставки, хладилното отделение е оборудвано и с система push-pull на минибара. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 2 чекмеджета и 4 рафта, също така може да замрази до 12 кг. продукти на денонощие

Цветът на Side LG GSX961NSAZ e сребрист (Инокс) с красив дизайн с вградена дръжка, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 132 кг. – габаритните му размери са както следва:

Габаритни размери:
Височина: 179
Широчина: 91.2
Дълбочина: 73.8

За голям хладилник с обем от 601 литра и цена над 2500 лв. Side LG GSX961NSAZ е оборудван и с богат набор от функции, като: функция SuperFrost, функция SuperFrost, ел. регулиране на температурата. В хладилника има и следните аксесоари: поставка за яйца, поставка за бутилки.

В заключение – side by side хладилник модел LG GSX961NSAZ на LG се намира във висок ценови клас и съответно е изработен от качествени материали , подходящ за голяма трапезария или кухня и определено е една добра покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *