Хладилник LG GSJ760WBXV

Представяме ви side by side хладилник LG GSJ760WBXV характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 децибела с обем от 600 литра (фризер – 196 литра, хладилната част е 405 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Хладилникът е висок 179 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част, диспенсер за вода и диспенсер за лед. В момента LG GSJ760WBXV е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена:

LG GSJ760WBXV – Основни Характеристики:

Модел GSJ760WBXV от LG е климатичен клас T с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 39 децибела и издържа без ел. захранване до 10 часа. Хладилната част на LG GSJ760WBXV е с удобна автоматична система за размразяване, има 4 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, на всяка врата има 8 поставки и в допълнение: CrispZone. Фризерът е просторен с цели 4 отделения, които позволяват съхранение на много продукти, има автоматична система за размразяване, може да замразява до 12 кг. храна на денонощие
LG GSJ760WBXV e черен с елегантен дизайн . Уредът тежи 130 кг. – ето информация и за размерите му:
Габаритни размери:
Височина: 179
Широчина: 91.2
Дълбочина: 73.8
За голям хладилник с обем от 600 литра и цена над 1500 лв. LG GSJ760WBXV е оборудван и с богат набор от функции: функция SuperFrost, функция SuperFrost, антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, Smart Diagnosis, Multi Air Flow, Fresh Zone.
В заключение ще кажем, че side by side хладилник модел GSJ760WBXV на LG се намира във висок ценови клас и със сигурност ще отговори на изискванията на любителите на качествени домакински уреди, подходящ е за голямо помещение и определено е една добра покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *