Хладилник Side Teka NFE 900 X

Представяме ви Side Teka NFE 900 X – Хладилник с общ обем от 540 литра (фризерната част е с обем от 155 литра, а хладилната част е с обем от 385 литра), енергиен клас A + и не на последно място удобен LCD дисплей. Хладилникът е висок 182.5 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част. Хладилник Side Teka NFE 900 X е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Side Teka NFE 900 X – Основни Характеристики и Описание

Side Teka NFE 900 X има иноксов цвят с покритие против отпечатъци (Инокс) с елегантен дизайн с вградена дръжка, има вътрешно LED осветление.

Габаритни размери:
Височина: 182.5
Широчина: 92
Дълбочина: 76.5

Модел Teka NFE 900 X от Teka е климатичен клас SN – T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost, нивото на шум при работа е 43 децибела. Фризерът е с автоматична система за размразяване, има 3 чекмеджета, общо помещение за хладилник / фризер с 2 чекмеджета Хладилното отделение на Side Teka NFE 900 X е с напълно автоматична система за размразяване, има 3 рафта от закалено стъкло, отделение за масло и сирена, на всяка врата има 8 поставки, в хладилната част има и голям плюс са 2-те Отделения за зеленчуци и плодове.

За голям хладилник с обем от 540 литра и цена над 2500 лв. Side Teka NFE 900 X, разбирасе е оборудван и с много функции: функция ECO, Fuzzy Logic, антибактериална система,4 антибактериални системи. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: тавичка за лед, поставка за яйца.

В заключение – Хладилник Teka Teka NFE 900 X се намира във висок ценови клас – изработен с внимание и качествени материали, който перфектно ще се впише в голямо помещение и определено е една качествена покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *