Сушилна Miele TMG 840 WP, Термопомпа, Капацитет 8 кг

Днес ще Ви представим изключително икономичната сушилня Miele TMG 840 WP с eнергиен клас A+++. Модел TMG 840 WP е с капацитет на зареждане от 8 килограма и центрофуга с 1400 оборота в минута, има и вграден LED дисплей. Към момента Miele TMG 840 WP е налична в eMAg:

Основни Характеристики на Miele TMG 840 WP

Сушилня Miele TMG 840 WP разполага с 16 на брой програми. Разбира се това не е всичко, моделът TMG 840 WP ще изсуши дрехите ви максимално бързо без те да се свиват или мачкат.

Технически Спецификации и Дизайн на Miele TMG 840 WP

Модел TMG 840 WP на Miele се характеризира с елегантен дизайн и неутрален цвят, вписващ се идеално във всяко помещение. Уредът е сравнително безшумен – нивото на шума при центрофуга е 64 децибела.
Сушилнята Miele TMG 840 WP има богат набор от функции, улесняващи вашата домакинска работа, като: Спиране и добавяне, Сигнално уведомяване при приключване на програмата, Осветяване на барабана, Индикатор за почистване филтър, Индикатор за контейнера с вода, Програма отложен старт, Защитна система за деца. Всички тези функции правят уреда отличен избор за вашия дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *