Три Нови Модела Лаптопи за Бизнеса от Toshiba

През 2016 година Toshiba се концентрират все повече върху бизнеса си и предлагат 3 нови модела лаптопи ориентирани към бизнес клиентите си. Използвани са свръхмодерните процесори от 6-то поколение Core vPro на Интел, като с това се предлага и по-високо ниво на сигурност на тези модели.

Новите 3 модела от Toshiba са:
• Tecra A50-C с 15.6-инчов екран
• Tecra A40-C с 14-инчов екран
• Portеgе A30-C с 13.3-инчов екран

И трите лаптопа може да се допълнят с панел за пръстови отпечатъци, четец на смарт карти или устройство за съхранение на ключове за кодирана информация. По този начин чувствително ще увеличите сигурността на вашите данни, проникването във вашия лаптоп ще е много по-трудно.

Лаптопите също така са защитени от падания и разливане на течности. Клиентите имат гаранцията на Toshiba, че в рамките на първата година ако имате хардуерен проблем, то лаптопът ви ще бъде заменен с нов, или сумата ви ще бъде възстановена на 100%.

Както казахме лаптопите са с процесора на Интел от шесто поколение Core vPro с опция за дистанционно управление. Също така клиентът може да добави LTE модул, а към моделът с 13.3 инчовият екран може да се добави сензорен дисплей. Като дисково пространство ще може да избирате между 1TB HDD или 256MB SDD.

От Тошиба твърдят, че с едно зареждане батерията на лаптопа може да издържи около 8 часа.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *