монитор ViewSonic VX3258-PC-MHD

Представяме Ви 31.5 инчовият гейминг монитор ViewSonic VX3258-PC-MHD с резолюция 1920 x 1080 пиксела и VA матрица. Модел VX3258-PC-MHD има wide дисплей с аспект 16:9 и време за реакция само 1 милисекунда. ViewSonic VX3258-PC-MHD е наличен в еМАГ, където може да провреите и актуалната за днес цена:

Основни Характеристики на VX3258-PC-MHD

Какво Представлява VA матрица?
ViewSonic VX3258-PC-MHD e VA монитор. – VA (Vertical Alignment) – Има различни матрици – MVA (Multidomain Vertical Alignment) и PVA (Patterned Vertical Alignment), които не се различават особено. Производителите на монитори комбинират предимствата на TN и IPS панелите, с VA панелите. VA мониторите имат по-точно цветово възпроизвеждане и визуални ъгли от TN. PVA панелите в много отношения са подобни на MVA, но имат много по-добро черно и страхотен контраст..
ViewSonic VX3258-PC-MHD е gaming монитор с LCD технология. Може да свържете монитора с други устройства чрез: видео портове – DisplayPortвидео портове – DisplayPort.

Със своите 31.5-инча VA монитор ViewSonic VX3258-PC-MHD e подходящ за гейминг, това е луксозен монитор с премиум качество от ViewSonic и множество екстри, достъпен за малцина, и определено скоро няма да излезе монитор, който да го надмине.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.