Тези дни китайският производител Xiaomi пусна в продажба новата си домашна smart камера, която се върти и има възможност да заснема 360-градусови панорамни фотографии. Но по-доброто приложение на камерата е за наблюдение на дома и околността.

Камерата може да се управлява чрез мобилно приложение през смартфон и така винаги да имате достъп до нея, да наблюдавате домът си дистанционно. Камерата е с чип Ambarella S2LM и има допълнителни инфрачервени фото-сензори. Корпусът на устройството е направен от лека метална сплав, налични са вграден микрофон и изход за външен високоговорител. И цялата тази техника струва едва 60 щатски долара.

Xiaomi Mi White Smart Camera има резолюция на заснемане Full HD 1920×1080 пиксела, при апертура F/1,8, което и дава достатъчна светлосила за заснемане в тъмната част на деня. Когато е неподвижна камерата заснема с ъгъл от 85 градуса. Камерата може да работи с протоколите DHCP, HTTP, IPv4, P2P, RTP, TCP, UDP и поддържа работата с Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n безжичните мрежи.

Една идеална камера за домашно ползване, за заснемане на панорами или да увеличите сигурността на вашият дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *