Един от най-добрите производители на озвучителни технологии Acai Professional обявиха пускането на пазара на новият им модел грамофон BT-500. Този модел идва като отговор на търсенето на пазара на drive-belt и turnables грамофони с високо качество на звука. Ако се чудите какви са тези грамофони, те се ползва от любители или професионални DJ, които смесват звука с тях, или правят скречове.

Компанията от Сингапур Akai Professional се опитва да се вмъкне в растящата пазарна ниша на аудио маниаците, които искат да слушат 100% перфектен звук от винилови плочи, или да се изживяват като DJ-и.

Грамофонът belt-drive BT-500 turntable е с механично изолиран електромотор, за да се елиминира докрай неговият шум и вибрации. Грамофонът подържа аналогово-към-дигитално конвертиране на звука, както и безжично предаване към озвучителната система. Подържа скорости 33 1/3 или 45 rpm. Корпусът е изработен от MDF материал с красива визия на орехово дърво. Корпусът също е с дизайн, който намалява вибрациите и шума.

Грамофонът ще бъде пуснат в продажба през 2-рото тримесечие на 2016-та година на цена от 399 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *