Bosch KIS87AF30 Хладилник с Фризер – Ревю и Цена

Хладилник Bosch KIS87AF30

Днес ще разгледаме Bosch KIS87AF30 – хладилник с фризер с височина 177 см., характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 35 децибела с общ обем от 272 литра (обемът на фризера е 61 литра, хладилникът е с обем от 211 литра), енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Bosch KIS87AF30 е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Bosch KIS87AF30 – Характеристики:

Модел KIS87AF30 от Bosch е климатичен клас SN-T има един компресор с охладителен агент R600a, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 35 децибела и запазва храната студена до 26 часа без ток. Фризерът е с ръчна система за размразяване, има 2 отделения , Big Box (голямо чекмедже), също така може да замрази до 7 кг. продукти на денонощие Хладилното отделение на Bosch KIS87AF30 е с напълно автоматична система за размразяване, има 5 стъклени рафта, отделение за плодове и зеленчуци, отделение за масло и сирена, в хладилното отделение има и на всяка врата има 6 поставки.

Bosch KIS87AF30 e с красив дизайн , стандартно отваряне е дясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 68 кг. – габаритните му размери са както следва:

Габаритни размери:
Височина: 177
Широчина: 56
Дълбочина: 55

За голям хладилник с обем от 272 литра и цена над 1000 лв. Bosch KIS87AF30 има налични много функции, които да ви улеснят, като: функция SuperFrost, функция отпуска (Holiday), система за предупреждение при отворена врата, функция SuperFrost, ел. регулиране на температурата, сигнал при повишаване на температурата. В хладилника има и следните аксесоари: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед, акумулатор за охлаждане.

В заключение ще кажем, че хладилник с фризер Bosch KIS87AF30 се намира във висок ценови клас и съответно е изработен от качествени материали , подходящ за голяма трапезария или кухня и определено няма да ви разочарова.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *