Хладилник за Вграждане Bosch KIR41AF30 – Цена и Ревю

Хладилник Bosch KIR41AF30

Представяме ви хладилник за вграждане Bosch KIR41AF30 с височина 122 см., характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 33 децибела с обем от 172 литра, енергиен клас A++. В момента Bosch KIR41AF30 е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена:

Bosch KIR41AF30 – Основни Характеристики:

Модел KIR41AF30 от Bosch е климатичен клас SN – T има един компресор, системата за охлаждане е Статична, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 33 децибела . Хладилната част на Bosch KIR41AF30 е с удобна автоматична система за размразяване, има 6 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, отделение за масло и сирена, хладилното отделение е оборудвано и с на всяка врата има 4 поставки.

Bosch KIR41AF30 e бял с изчистен дизайн , стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление.

Габаритни размери:
Височина: 122
Широчина: 56
Дълбочина: 55

Bosch KIR41AF30 е оборудван и с богат набор от функции, като: функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата. В хладилника има и следните аксесоари: 2 поставки за яйца, поставка за бутилки.

В заключение – хладилник за вграждане модел KIR41AF30 на Bosch се намира в среден ценови клас, вписва се идеално във всяка кухня и е една качествена покупка на нормална цена.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *