Ел. фурна за вграждане Beko BIM32400XPS Енергиен клас A – Ревю и Цена

печка Beko BIM32400XPS

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Beko модел BIM32400XPS с капацитет от 82 литра, 14 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Beko BIM32400XPS е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Beko BIM32400XPS е налична в eMAG :

Beko BIM32400XPS – Описание:

Фурна за вграждане Beko BIM32400XPS включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: вътрешно осветление, халоген, Функция грил с конвекция, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Степен за пица, Вентилатор, Лампата във фурната светва автоматично при отваряне на вратата , Амортизирано затваряне на вратата, Функция 3D, Затопляне с вентилатор. Като това не е всичко, моделът BIM32400XPS ще ви улесни и с: , Блокиран достъп за деца, Задържане на топлина, Долно нагряване, Функция за размразяване. Тази богата функционалност, прави печката Beko удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Beko BIM32400XPS

Beko BIM32400XPS се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден цвят: Черен / Инокс.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Всяка фурна за вграждане на Beko модел BIM32400XPS включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, дълбока тава, тава за печене .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *