печка Beko BIMM22400XMS

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Beko модел BIMM22400XMS с обем от 71 литра, 12 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Beko BIMM22400XMS е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Beko BIMM22400XMS е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Beko BIMM22400XMS

Фурна за вграждане Beko BIMM22400XMS включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: вътрешно осветление, Функция за размразяване, Функция грил с конвекция, Задържане на топлина, Степен за пица, Cook Sense – Meat Probe, Вентилатор, Лампата във фурната светва автоматично при отваряне на вратата , Амортизирано затваряне на вратата, Функция 3D, Затопляне с вентилатор, Бустер. Като това далеч не е всичко, моделът BIMM22400XMS ще ви улесни и с: Долно нагряване, Блокиран достъп за деца, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Конвекция на горещ въздух. Тази богата функционалност, прави печката Beko отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Beko BIMM22400XMS

Beko BIMM22400XMS има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс. , средният разход на енергия е 0.88 kW/h.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Допълнителни функционалности: Вътрешна стъклена врата с нанопокритие
Всички фурни за вграждане на Beko модел BIMM22400XMS се доставят със следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, дълбока тава, тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *