печка Beko BIR24800BMS

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Beko модел BIR24800BMS с обем от 72 литра, 13 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Beko BIR24800BMS е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Beko BIR24800BMS е налична в eMAG :

Beko BIR24800BMS – Описание:

Фурна за вграждане Beko BIR24800BMS включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: вътрешно осветление, халоген, Функция за размразяване, Функция грил с конвекция, Задържане на топлина, Степен за пица, USB връзка, Технология на готвене SURF , Вентилатор, Амортизирано затваряне на вратата, Лампата във фурната светва автоматично при отваряне на вратата , Функция 3D, Затопляне с вентилатор, Готвене на ниска температура, Бустер. Като това не е всичко, моделът BIR24800BMS ще ви улесни и с: , Долно нагряване, Блокиран достъп за деца, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Конвекция на горещ въздух. Всички тези функции правят печката Beko един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Beko BIR24800BMS

Beko BIR24800BMS се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. , средният разход на енергия е 0.88 kW/h.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Допълнителни функционалности: Вътрешна стъклена врата с нанопокритие
Всяка фурна за вграждане на Beko модел BIR24800BMS включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене,тава за печене, дълбока тава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *