Ел. фурна за вграждане Bosch HBG655NS1 Енергиен клас A+ – Ревю и Цена

Ел. фурна за вграждане Bosch HBG655NS1

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Bosch модел HBG655NS1 с обем от 71 литра, 13 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието Фурната Bosch HBG655NS1 е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Bosch HBG655NS1 е налична в eMAG :

Bosch HBG655NS1 – Описание:

Фурна за вграждане Bosch HBG655NS1 включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: вътрешно осветление, Конвекция на горещ въздух, 4D Hot Air , Индикатор за остатъчна топлина, EcoClean, Soft Close, Soft Open , Функция за размразяване, Степен за пица, Задържане на топлина, Долно нагряване, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца. Като това не е всичко, моделът HBG655NS1 ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Функция грил с конвекция, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия. Тази богата функционалност, прави печката Bosch отличен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Bosch HBG655NS1

Bosch HBG655NS1 се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3650 W, средният разход на енергия е 0.87 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, захранването в ел. мрежата на модел HBG655NS1 е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, а теглото на готварската фурна е 36 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.8 см.
Всяка фурна за вграждане на Bosch модел HBG655NS1 включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi емайлирана тава за печене, универсална тава .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *