Ревю и Цена на Ел. фурна за вграждане Bosch HBG656RS1 Енергиен клас A+

Ел. фурна за вграждане Bosch HBG656RS1

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Bosch модел HBG656RS1 с капацитет от 71 литра, 13 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Bosch HBG656RS1 е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Bosch HBG656RS1 е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Bosch HBG656RS1

Фурна за вграждане Bosch HBG656RS1 включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: Конвекция на горещ въздух, Функция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, 4D Hot Air , Индикатор за остатъчна топлина, Soft Close, Soft Open , PerfectBake – Сензор за печене, PerfectRoast, Блокиран достъп за деца, Задържане на топлина, Степен за пица. Като това далеч не е всичко, моделът HBG656RS1 ще ви улесни и с: вътрешно осветлениеДолно нагряване, Горно нагряване, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Функция за размразяване. Всички тези функции правят печката Bosch един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Bosch HBG656RS1

Bosch HBG656RS1 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3650 W, захранването в ел. мрежата на модел HBG656RS1 е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, средният разход на енергия е 0.87 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, а теглото на готварската фурна е 32 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.8 см.
Всички фурни за вграждане на Bosch модел HBG656RS1 се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене, емайлирана тава за печене, универсална тава .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *