Ел. фурна за вграждане Bosch HSG636ES1, 71 л, 12 функции, Конвекция 4D, Клас A+, Inox

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Bosch модел HSG636ES1 с капацитет от 71 литра, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието Фурната Bosch HSG636ES1 е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден цифров дисплей и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Bosch HSG636ES1 е налична в eMAG :

Bosch HSG636ES1 – Описание:

Фурна за вграждане Bosch HSG636ES1 включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция за размразяване, Функция грил с конвекция, 4D Hot Air , Регенерация, Индикатор за остатъчна топлина, EcoClean, Soft Close, Soft Open , Степен за пица, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца, Задържане на топлина. Като това не е всичко, моделът HSG636ES1 ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Конвекция на горещ въздух. Тази богата функционалност, прави печката Bosch отличен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Bosch HSG636ES1

Bosch HSG636ES1 се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3650 W, средният разход на енергия е 0.87 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, захранването в ел. мрежата на модел HSG636ES1 е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.8 см.
Всяка фурна за вграждане на Bosch модел HSG636ES1 включва и следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *