Ел. фурна за вграждане Candy

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Candy модел FPE 609/6NXL с обем от 65 литра, 8 функции за улеснено готвене Фурната Candy FPE 609/6NXL е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Candy FPE 609/6NXL е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Candy FPE 609/6NXL

Фурна за вграждане Candy FPE 609/6NXL включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: Конвекция на горещ въздух, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране.. Като това далеч не е всичко, моделът FPE 609/6NXL ще ви улесни и с: вътрешно осветлениеСтепен за пица, Turbo grill, Долно нагряване, Функция за размразяване. Всички тези функции правят печката Candy един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Candy FPE 609/6NXL

Candy FPE 609/6NXL има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят. , средният разход на енергия е 0.9 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.1 m, а теглото на готварската фурна е 31 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 53 см.
Всички фурни за вграждане на Candy модел FPE 609/6NXL се доставят със следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, Универсален тиган.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *