печка Electrolux EOA3400AOX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOA3400AOX с капацитет от 72 литра, 8 функции за улеснено готвене, защитно двупластово стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOA3400AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LED дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOA3400AOX е налична в eMAG :

Electrolux EOA3400AOX – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EOA3400AOX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: Конвекция на горещ въздух, Долно нагряване, Горно нагряване. Като това не е всичко, моделът EOA3400AOX ще ви улесни и с: , Вентилатор + Функция грил, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOA3400AOX

Electrolux EOA3400AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 2780 W, средният разход на енергия е 0.89 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.5 м, захранването в ел. мрежата на модел EOA3400AOX е със следните параметри (V-Hz): 230.
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Всяка фурна за вграждане на Electrolux модел EOA3400AOX включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *