Ревю и Цена на Ел. фурна за вграждане Electrolux EOA3450AOX Енергиен клас A

печка Electrolux EOA3450AOX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EOA3450AOX с обем от 72 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно двупластово стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Electrolux EOA3450AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LED дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EOA3450AOX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Electrolux EOA3450AOX

Фурна за вграждане Electrolux EOA3450AOX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: вътрешно осветление, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Долно нагряване. Като това далеч не е всичко, моделът EOA3450AOX ще ви улесни и с: Амортизирано затваряне на вратата, Вентилатор + Кръг, Горно нагряване, Конвекция на горещ въздух. Всички тези функции правят печката Electrolux един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EOA3450AOX

Electrolux EOA3450AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 2780 W, захранването в ел. мрежата на модел EOA3450AOX е със следните параметри (V-Hz): 230, средният разход на енергия е 0.89 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.6 м.
Габаритни размери:
Височина: 59.4 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56.7 см.
Всички фурни за вграждане на Electrolux модел EOA3450AOX се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене Телескопични водачи.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *