печка Electrolux EZB3400AOX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EZB3400AOX с капацитет от 60 литра, 7 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Electrolux EZB3400AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EZB3400AOX е налична в eMAG :

Electrolux EZB3400AOX – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EZB3400AOX разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Функция за размразяване, Долно нагряване, Горно нагряване. Като това не е всичко, моделът EZB3400AOX ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Конвекционално / традиционално готвене, Готвене с вентилация, Функция грил с конвекция. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EZB3400AOX

Electrolux EZB3400AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 2500 W.
Габаритни размери:
Височина: 59 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56 см.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *